• Journal systemer til alle

    Vi udvikler journalsystemer til PC, Mac, Tablet og Smartphone

    Vi er ikke bange for at være nyskabende, tænke kreativt og lade os inspirerer af app kulturen fra smartphones. Hvorfor ikke lade det være nemt at arbejde sundhedsfagligt, uden at gå på kompromis med fagligheden. Vi vil forsøge at sætte nye standarder for hvordan man kan arbejde med sundheds systemer og flytte os alle med ind i det her årtusinde.

Journalsystem til Psykologer

Et system lavet Kun til danske psykologer, som er skræddersyet til deres behov, systemet inderholder hjemmeside, betaling, booking, 25+ metoder og skemaer.

Journalsystem til Tandlæger

Et helt nyt unik system, lavet ud fra den hverdag vi kender hos tandlægerne og tilpasset til at optimerer klinikdriften markant. Slut med tusse gamle systemer.

Klinikoverdragelses system

Få nemt samtykke fra dine klienter via digital underskrift, email og sms. Snakker sammen med både Dentalsuite og Aldente.

Biludlejnings system

Lej biler ud på dagsbasis eller månedsbasis, slut med at huske kontrakter hver 30. dag. Med nem digital signatur og online betaling.

Vil du vide mere?

Tag kontakt til os, så hjælper vi dig igang med et af vores systemer herover, det kan også være du har noget du gerne vil have udviklet?