• Sikker IT til Sundheds virksomheder

    Sikker IT til ​Sundheds virksomheder

    Som virksomhed i sundhedssektoren, handler det rigtigt meget om sikkerhed og tryghed, både for patienterne og for medarbejderne. Vi sørger for at alle er trygge omkring IT. At både patienter og personale ved, der er styr på tingene og det forvaltes forsvarligt. Det giver ro i hverdagen til at være nærværende for patienterne.

Gratis sikkerhedstjek!

Du får en komplet rapport over alt der er dit netværk som er på nettet. Hvad der skal sikres og hvad der skal opdateres. Og er der noget som ikke bør have internet adgang peger vi dette ud for dig. Om du så vælger at bruge os til at sikre dit netværk er op til dig, du kan også tage rapporten med videre og lade en anden rette det. Men spørg lige dig selv om ikke din nuværende IT leverandør allerede burde have taget hånd om dette?

25+
Års erfarring

99.8%
Tilfredshed

10,000+
Enheder sikret

Backup der er til at forstå!

Ingen tilkøb, smarte ekstra gebyrer, tests eller andet. Du betaler blot ét fast beløb per måned. Så har du fuld backup af dit Journal eller Røntgen system. Ja det kan også være dine filer eller din computer eller server. Uanset så koster det 200,- per enhed per måned.