sammen skaber vi

Vi spørger, vi lytter og sammen med dig, skaber vi noget unikt

En unik og god hjemmeside opstår, når samarbejdet mellem jer og os, fungere rigtigt godt. Derfor tager vi os godt af jer og hjælper jer godt på vej. Vi lytter til jer og kommer med vores indsigt og viden. Dette samarbejde  bliver til din egen og helt unikke hjemmeside.

ren kode

Vi koder din hjemmeside op i ren og ordenlig kode

Alle kan finde en template til Wordpress og Joomla, eller kradse noget sammen i Wix eller Squarespace.Vi bygger jeres hjemmesider op med god ren kode, vi sørger for den er sikker og at den virker. Og du får en ordenlig hjemmeside der kan lige præcis det den skal kunne, og den er sikker for både dig og dine kunder.

Kunder gennem årene

Vi har lavet snesevis af hjemmesider gennem de seneste 20 år

Store som små, alle har været unikke oplevelser og vi har nydt at være med på rejsen. Vi lære vores kunder endnu bedere et kende når vi sammen skaber deres tilstedeværelse digitalt.

Elvstrøm Sails

KFUM

little grEenbean

Pure Lime

EPEX Technology

DFS

Folmers Pølser

Helle Rathenborg

Min Sunde Tand

SLF

Blue Water

Dørflinger

Tal Orden

Bindeballe

fillUp

og mange flere...
Dette spørges vi ofte om

Få svar på ofte
stillede spørgsmål

Wordpress, Joomla eller...?

Ja vi kan sagtens udvikle til Wordpress. Men vi vil helst arbejde i Joomla. Mest fordi vi kender Joomla meget meget bedere og har har lavet ret unikke løsninger hertil.

Hvor ligger hjemmesiden?

Vi hoster alle vores kunders hjemmesider i vores eget datacenter her i Danmark. Vi sikre alle hjemmesider med SSL Certifikater. Som med alt andet kommer sikkerheden først.

Jeg vil have udviklet noget...

Vi er først og fremmest et udviklerhus, så ja vi udvikler din helt unikke løsning. At lave en hjemmeside er nemt, det er noget vi laver i søvne. Vi er ikke et webdeisgn hus. Vi er et app udviklings hus.

Vedligeholder i min hjemmeside?

Altså vi holder den opdateret så den er sikker. Vi sørger for alle koder og serveren bagved altid er sikker. Vi laver den så du selv nemt kan lave nye tekster og billeder på siden.

Integration til...

Igen... Vi er et udviklingshus så vi kan integrerer din hjemmeside i stort set alle IT systemer der har en API. Så kom an, udfordre os ;)

Min onkel har en ven...

Som sikkert er mega god! Held og lykke

Gå ikke glip
af vigtige opdateringer

MEDITOP

Telefon: 70 60 56 98
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Meditop. All rights reserved. Powered by Meditop