Email backup og gendannelse

Data er din mest værdifulde ressource for din virksomhed. Derfor er det vigtigt at alt det der ligger i emails og den information heri, gemmes sikkert. Med vores eDiscovery funktion kan du let genskabe data eller finde en bestemt mail fra backup arkivet, lige når du har lyst til det.

Beskyt det vigtige

Vi gør det nemt for administratorer at oprettet opbevarings politiker der gemmer og beskytter emails på tværs af din organisation. Du kan gemme forevigt eller tidsbegrænset.

Opsæt politiker

Standard politikerne passer måske ikke til jer. Så i kan let lave jeres egne. Det kan let sites op så det i mødeommer næsten alle behov.

Din portal

Du kan skræddersyge opbevarings politikerne helt ned på bruger niveau, mappe niveau og længere endnu. Du kan oprette grupper, og sætte reglerne hertil seperat. Vi har lavet det så du har den stødt mulige fleksibilitet.

Kraftfuld søgning

Vi har lavet så kraftfuld en søge funktion som muligt. Du kan søge på tværs af alle brugere og postkasser eller ned på en enkelt bruger eller en mappe. Du kan søge efter dato intervaller og endda i slettet post. 

Vær på vagt

Med næsten idiotsikrede opbevarings politiker sat op, er i klar til at møde alt det der kan sendes i mod jer af jurisdiske henvendelser eller undersøgelser. I sikre at jeres medarbejdere ikke sletter mails der ikke skulle være slettet. I kommer aldrig til at stå i en undersøgelse hvor alle mails for en periode sjovt nok er væk.

Alt kan spores

Vores mail server log fører ALT der sker. Så i kan altid dokumenterer hvem der har gjort hvad og hvornår. Og i kan let trække auditerings rapporter ud.